събота, 27 юни 2015 г.

Ученическо самоуправление – 2015

На 18 май 2015 година в гимназията се проведе Ден на ученическото самоуправление. Тази инициатива се провежда традиционно в земеделската гимназия. Чрез нея се дава възможност учениците да се запознаят с реалната работна среда на различни длъжности в сферата на образование.
В хода на мероприятието учениците подават заявления и мотивационно писмо за заемане на длъжност от администрацията или като учител по различни учебни дисциплини.  Всеки един от единадесетокласниците може да изявава желание за заемане на административни длъжности като директор на гимназия; помощник-директор по учебната дейност, по административната дейност, по стопанската дейност; ръководител на компютърен кабинет; педагогически съветник, секретар и други. За тази година директор на ЗПГ бе определен Джесика-Александра Туджарова, помощник-директор по учебната дейност Лиляна Дерибанова, ръководители на компютърен кабинет – Илия Бараков и Габриела Пеева, педагогически съветник – Ваня Ангелова и други. Назначението им е след проведен конкурс по документи.
Всички останали класове имаха възможност да се кандидатират за длъжността учител. Тази година бяха назначени за един ден учители по физическо възпитание и спорт, български език и литература, английски език, френски език, чужд език по професията, история и цивилизация и други.
На всеки един ученик бе предоставен сертификат за участие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар