събота, 7 януари 2017 г.

Бивши възпитаници на гости в ЗПГ



В навечерието на 60 годишния юбилей на Земеделска професионална гимназия “Климент Тимирязев“, Центърът за кариерно развитие и гражданско образование организира поредица от срещи с бивши възпитаници от гимназията.
На 04 ноември 2016 на поканата ни се отзова Владимир Георгиев Кременлиев - Випуск 2006 година, професия Икономист, специалност Земеделско стопанство. Пред препълнена зала Юбилейна с ученици той увлекателно разказа за своя интересен житейски път- Сандански-Благоевград- Хаваите- София!!! . Незавършеното му висше образование не му е попречило да започне работа в HP България. Личните му качества и отличното владеене на езици/английски и френски/  му дават възможност да ръководи отдел от 15 човека в международната компания.  Всекидневно се грижи за снабдяването с резервни части на много компании в Европа, Русия, Африка и Близкият изток. Широко скроен, с разностранни интереси, той се занимава и с благотворителна дейност.
Влади благодари на своите учители и разказа как обучението му в родната гимназия е е дало тлъсък на целият му по-нататъшен  живот.
            Бъди здрав и ни радвай с успехите си Влади!





Няма коментари:

Публикуване на коментар