петък, 29 април 2016 г.

"Похода на вдъхновителите"-"Аз мога - тук и сега" в ЗПГ

Събота /26.03/ бяхме в най-слънчевият и топъл град в България..., но се оказа, че град Сандански не е само гостоприемен, а и средище за амбициозни, мотивирани и бъдещи лидери! Срещата с над 120 младежи и техните учители премина с много положителни емоции, усмивки, мотивация и най-вече – стремеж за промяна, промяна към успешно бъдеще! Бъдеще тук в България...
Благодарим за страхотната организация на местно ниво на г-жа Даниела Коюмджиева, старши учител по икономически дисциплини в елитното школо. Не може да пропуснем възхищеснието си от материалната база, както и отговорното ръководство, което се е посветило в успеха на учениците си - ние Ви се възхищаваме!
След края на събитието ученици и лектори си тръгнаха с усмивки на лицата и вдъхновение в сърцата – едните, защото видяха колко будно всъщност е младото поколение и колко жажда за знания и развитие има, а другите – понеже разбраха, че с желание, труд и упоритост всичко може да се постигне – тук в България, и сега – в нашата реалност, и че Терминал 2 не е спасение, а бягство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар