петък, 29 април 2016 г.

С ентусиазъм и иновативност - към финал!

"Игрите на града" АД е  учебна компания, позиционирана в туристическия бранш. Тя е учредена през учебната 2015/2016 година от ученици от професия Икономист, специалност Земеделско стопанство към ЗПГ „Климент Тимирязев” гр.Сандански. Предлага пешеходна обиколка на природните, културни и исторически обекти на град Сандански. Чрез разработената от тях настолна игра „Опознай, за да обикнеш”, учениците целят запознаване на гостите и гражданите на града с прекрасните кътчета на родния си град. Чрез дейността си, те ще разгорят пламъчетата на национална гордост и патриотизъм сред потребителите.
Ентусиазмът и креативността на учениците от нашето училище бе оценена от журито по време на Регионалния панаир на учебните компании, който се проведе на 26 април 2016 година в Благоевград. Икономистите се пребориха с убийствената конкуренция и са сред 12-те УК, класирани за Националния панаир на учебните компании, където ще представят училището ни.

Учебна компания "Игрите на града" АД ще участват в благотворителната акция на "Помогни без причина" по случай 1 юни, а средствата ще бъдат дарени на нуждаещо се дете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар